Sıcak Yaz Günlerinin Kurtarıcısı Keten Gömlekler

Yaz aylarında hem serin hem de ferah hissettiren keten gömlek çeşitleri, rahat görünümleri ile de zamansız trendler arasına girmiş bulunuyor. Yaz aylarına uygun gömlek tasarımları öne çıkan ve erkek gömlek favorileri arasında yer alan keten gömlekler, farklı renk ve desen çeşitleri sayesinde her parça ile rahatlıkla kombinlenebiliyor. Peki, şehir hayatında da şık hissetmek isteyen erkeklerin tercihi olan keten gömlek çeşitleri neden bu kadar popüler ?

Yaz Aylarına Uygun Keten Gömlekler


Yaz aylarında en büyük problemimiz bizi yakan sıcaklıklar ve bu sıcaklıkların üzerimizde yarattığı etkiler diyebiliriz. Sıcak, nem ve ter oluşumunun birleşmesi ise kötü görünüme sebep verebiliyor. Genellikle tercih edilen pamuklu erkek gömlek çeşitleri ise özellikle havanın çok sıcak olduğu durumlarda yeterli serinliği sağlayamayabiliyor. Cacharel keten gömlekler ise kumaşının özellikleri gereği teninizin serin kalmasını sağlar ve sizin gün boyu ferah bir şekilde dolaşabilmenize olanak verir. Terletmeyen kumaş yapısının yanı sıra keten gömlek çeşitleri oldukça hafiftir, bu sayede diğer kumaşlara nazaran sıcak havalarda çok daha fazla tercih edilir. Keten gömlekler aynı zamanda teninize yapışmaz ve size rahatsızlık vermez.


Kendinizi özgür ve rahat hissetmek için tercih ettiğiniz keten gömleklerin açık renkte olması da oldukça önemli diyebiliriz. Havaların sıcak olduğu yaz aylarında genellikle ter göstermediği için siyah ve tonlarının tercih edildiğini görebilirsiniz, ancak siyah parçalar güneş ışınlarını açık renklere göre daha fazla çekerek sıcak havalarda normalden çok terlemenize yol açabilir. Bu nedenle keten beyaz erkek gömlek gibi tercihler sıcak yaz günlerinde serin kalmanızı sağlayacaktır.

Vücut Tipinize Uygun Keten Gömlek Tercih Edin


Cacharel keten gömlekler modern çizgileri ile yaz aylarında hem tarz görünmenizi hem de rahat hissetmenizi sağladığı için öncelikli tercihleriniz arasında yer alabilir. Yaz trendlerine uygun bir görünüm elde etmek istiyorsanız keten gömleklerinizi farklı tarz ve renklerdeki alt giyim parçaları ile de kombinleyebilirsiniz. Örneğin, yaz aylarında beyaz, pudra veya bej renklerdeki keten erkek gömlek çeşitlerini siyah, bordo ve kahve tonlarındaki şortlarla birlikte tercih ederek şık bir kontrast yakalayabilirsiniz.


Keten gömleklerinizi kombinlemeden önce dikkat etmeniz gereken en önemli konu vücut tipine uygun gömlek seçmek olacaktır. Erkek gömlek seçimi yaparken bol ya da dar gelen parçalar size rahatsızlık vereceğinden dolayı bedeninize en uygun gömleği tercih etmelisiniz. Bu noktada keten gömleğin omuz dikişlerinin ve yaka bölmesinin bedeninize tam oturup oturmadığına bakarak doğru beden tercihini yapabilirsiniz.

Rahat ve Tarz Keten Gömlek Modelleri


Kullanmak istediğiniz yer ve zamana göre keten gömlek çeşitleri farklılık gösterebilir. Klasik erkek gömlek tasarımlarına sahip keten gömlekler bulabileceğiniz gibi oduncu gömlek tasarımlarında da parçalar bulabilirsiniz. İş hayatınızda keten gömlek tercih ederken daha klasik çizgilere sahip parçalardan yararlanmanız, kumaş pantolon ve kemerle kombininizi tamamlamanız çok daha uygun olabilir.


Spor gömlek kombinleri için ise desenli erkek gömleklerinden faydalanabilir, bu parçaları çeşitli jean, şort ve spor ayakkabı gibi tamamlayıcılarla kombinleyebilirsiniz. Keten gömleğinizi yaz aylarına uygun gömlek tasarımları arasından seçmeniz de tarz görünüm yakalayabilmeniz için oldukça önemlidir. Resmi ortamlarda sade renkleri kullanırken günlük hayatınız içerisinde birçok farklı renk ve desendeki keten gömleklerden faydalanabilirsiniz.


Cacharel keten gömlekler tatilde, iş hayatında ve günlük hayat koşuşturmacası içerisinde şık görünmenizi sağlayan parçalar arasında yer alıyor. Hafif ve terletmeyen kumaş yapısı sayesinde sıcak yaz günlerinin kurtarıcısı haline gelen keten gömlekleri birçok parça ile kombinleyerek tarzınızı yansıtabilirsiniz.