SIMPLE IS THE BEST!

CACHAREL 2019-20 SONBAHAR/KIŞ KOLEKSİYONU


“Simple is The Best” adını verdiğimiz Cacharel Sonbahar/Kış ’19-20 Koleksiyonu ile zamansızlığı ve sadeliği göz alıcı detaylarla sunuyoruz.

Taş desenlerinden ve doğanın dokusal tonlarından ilham aldığımız Sonbahar/Kış’19-20 Koleksiyonu’muzda sofistike ve enerjik görünümler yaratmak için, güçlü koyu renkleri; safran, gül kurusu, camel ve yanık oranj gibi sakin renkler ile destekledik.

Tarzını trendlerin ötesinde kimliğinin bir parçası olarak gören Cacharel erkeğinin, güçlü karakterini her zaman ve her yerde sergileyebilmesini mümkün kıldığımız Cacharel Sonbahar/Kış’19-20 Koleksiyonu’nda zamansızlık öne çıkan temamız. Smart casual Alpaca paltolar, fırçalı ve tiftik efektli Cacharel trikolar her erkeğin dolabında olması gereken ve modası geçmeyecek parçalar olarak koleksiyonda yerini aldılar. Vücut tipinize uygun kusursuz takım elbisenizi yaratabilmenizi mümkün kılan, Mohair görünümlü flanel Cacharel Mix&Match takım elbiseler, gardırobunuzun vazgeçilmez parçası olmaya adaylar.

Göz alıcı görünümleri konfordan vazgeçmeyerek tasarladığımız Sonbahar/Kış’19-20 Koleksiyonu’ muzda da Cacharel erkeğini her anını özgürce yaşaması için destekliyoruz. Ütü gerektirmeyen non-iron parçalar, iç astar taşımayan light weight ceketler, su iticilik özelliği ile desteklenmiş Cacharel ceket ve paltolar fonksiyonelliği artırılmış ürünlerimizden sadece bazıları. İnce terzilik ile işlenmiş yüksek kaliteli kumaşlarla olan bağımız ise kırışmayı azaltacak easy care işlemi uygulanmış İtalyan kumaşlarda hayat buluyor.