Soft Renkler için Erkek Giyime Özel Stil Önerileri

Son dönemin sezon trendleri arasında yer alan soft renkler erkek giyim kombinlerinde yer edinmeye başladı. Yaz ve bahar kreasyonlarıyla birlikte hakimiyetini artıran pastel tonlar, pantolonlardan gömleklere hemen her parçada kendini belli etmeye başladı. Erkek giyimde soft renklerin kullanılması, özellikle rahat ve konforlu kıyafet tercih edenler arasında tercih ediliyor. Yalnızca konforlu giyim tarzı benimseyenlerin değil klasik ve casual çizgide olanların da beğeniyle tercih edeceği tasarımlar vitrinlerde yer alıyor. 


Cacharel erkek giyim modelleri arasında yer alan ve yumuşak renk kullanımına uygun tasarımlar,  sezon trendlerine damga vuracak kombinler tasarlamanıza yardımcı oluyor.


Renk Uyumuna Göre Kombin Yapmaya Özen Gösterin

Hangi renk tonunu baz alırsanız alın erkek giyim kombinlerinde uyumlu parçaları bir araya getirmeye özen gösterin. Özellikle nude ve soft tonların ağırlıklı olduğu kombinlerde tona ton ya da ton sür ton kullanımlarla göz kamaştırıcı etkinin sahibi olun.

Bejler, kremler ya da açık kahvelerle kontrast oluşturacak koyu renkleri birlikte kullandığınız kombinlerle işe başlayabilirsiniz. Örneğin krem rengi bir erkek chino pantolonla kahverengi triko kazak ikilisini görünümünüze entegre edebilirsiniz. Benzer tonları bir arada kullanarak baştan aşağı soft renklerin huzurlu enerjisini kıyafetlerinizde yansıtabilirsiniz. Krem tonlarda bir erkek gömlek ve aynı renk skalasında bir denim pantolon ile stil sahibi bir izlenim bırakabilirsiniz. Cacharel tasarımlarının zengin ve dinamik renk alternatifleri sayesinde birçok kombine ev sahipliği yapacak görünümler tasarlayabilirsiniz. Sadece seçeceğiniz parçaya ve renk tonuna karar vermeniz yeterli.



Yaz Sezonuna Damga Vuran Erkek Giyim Tasarımları


Soft renklerin kullanımına ilişkin önerilerden bahsetmişken yaz sezonuna damga vuran parçalara değinmemek olmaz. Öncelikle klasik severlere özel yazlık erkek ceketlerle başlayabiliriz. Sıcak yaz davetlerinde kombinlerinizi tamamlayacak ve stilinizi son derece havalı gösterecek soft renklere sahip erkek ceketlerle ışıldamaya ne dersiniz? O halde füme ya da bej tonlarının ağırlıkta olduğu bir model seçerek işe başlayın. Yazlık kıyafet kullanımına verilecek örneklerden bir diğeri keten gömleklerdir. Keten gömlek erkeklerin bunaltıcı sıcaklara karşı kullanmayı en sevdiği parçalardandır.

Krem rengi bir denim pantolonu sütlü kahve keten erkek gömlekle birleştirerek smart casual tarza sahip yaz kombini elde edebilirsiniz. Bu kombini şık aksesuarlarla tamamlayarak özgün bir ambiyans yakalayabilirsiniz. Yaz sezonu özelinde soft renkleri bir araya getirirken aksesuar tercihlerinden sıklıkla faydalanmayı unutmayın. Böylece sitilinizi çok daha kuvvetli bir hale getirdiğinizi görmüş olacaksınız.

Cacharel yaz sezonunda dilediğiniz tüm renk ve tasarımlara sahip modellere ulaşabilirsiniz. Sıcak havaların karşı konulmaz enerjisini üstün kalite ile harmanladığımız modellerimiz sayesinde unutulmaz anılara dönüştürebilirsiniz.


Erkek Aksesuar Seçiminde Renklerin Gücü

Soft renkler çerçevesinde stil önerileri verirken erkek aksesuarlara da ayrı bir pencere açılması gerektiğini düşünüyoruz. Kravat, yaka mendili gibi klasik tasarımların yanında cüzdan ve kartlık gibi fonksiyonel aksesuarlara da değinmeyi planlıyoruz. Kravat, yaka mendili gibi klasik kombinlerin stil sahibi tamamlayıcılarında soft renklerin gücünü yansıtabileceğiniz tasarımlardan faydalanabilirsiniz. Örneğin koyu kahve bir ceketin sert havasını krem rengi yaka mendili ile yumuşatabilirsiniz.

Erkek cüzdan ya da kartlık seçimlerinizde bir farklılık yaparak siyah, lacivert gibi renkler yerine krem ve kahvelere yönelebilirsiniz. Bu renklerin tarz yaratan etkisini aksesuar deneyiminize de ekleyebilirsiniz. Cacharel erkek aksesuar modelleri arasından sezon trendlerine uygun, soft renklerle zenginleştirilmiş tasarımlarımızı inceleyerek kendinize en uygun ürünü seçebilir, her an mutlu hissedeceğiniz kombinlere kalite katabilirsiniz.