Soğuk Havaların Zamansız Hediye Önerileri

Kışın, zorlu hava şartlarından korunurken stilden ödün vermemek oldukça güçleşiyor. Şıklığı ince düşünülmüş detaylarda gizleyen Cacharel, tamamlayıcı aksesuar seçenekleri ile soğuk havalara zamansız hediye alternatifleri sunuyor.

Muhteşem 3’lü

Muhteşem 3’lü

Cacharel, koleksiyonundaki eldivenlerini de stil süzgecinden geçirmeyi ihmal etmiyor. Kaşe, deri ve kaşe-deri karışımlı geniş tasarım skalasına sahip olan Cacharel eldivenler; zamansız hediyelerin jokeri konumunda.

Kışın koyu havasından çıkıp stilinize ivme kazandırmak için aksesuar oyunlarına yönelebilirsiniz. Aynı renk tonlarında kaşkol ve bere kullanımı, sezon trendlerinden. Soğuk havaların en güçlü koruyucularından olan yün ile tasarlanan Cacharel bere ve kaşkollar; cesur tonlardan toprak tonlarına kadar uzanan renk yelpazesi ile sezonun stil sahibi erkeklerine hediye edilmeyi bekliyor!

Paltolara eşlik edecek doğru parçaları bulmak soğuk havalarla baş etmenin en önemli detayı. Yeni sezonda ilhamını Nimes’in eşsiz doğası ve Fransız kültürünü yansıtan mimari nüanslardan alan Cacharel, kültürel mirasını kaşkol modellerine taşıyor. Modern-klasik çizgilere sahip hediye seçenekleri için dokusunda taşıdığı eşsiz renkleri ile Cacharel’in kaşmir kaşkolları keşfedin.

Cacharel’in kaşkol, bere ve eldiven üçlüsü, modanın adeta üç silahşörü durumunda. Deri, yün ve kaşmir dokularını kusursuzca stilize eden Cacharel aksesuar koleksiyonu, sezonun en stil sahibi seçimlerini işaret ediyor!