STİL SAHİBİ CACHAREL ERKEĞİNİN POLO TİŞÖRT SEÇKİSİ

Tarzından ödün vermeyen Cacharel erkeğinin dolabının en önemli parçası olan Polo tişörtler, bu yaz da günlük yaşantınızı konfor dolu bir serüvene dönüştürüyor. Mavi ve yeşil tonlarının hakim olduğu bu serüvende sizin tercihiniz hangisi?

Yeşilin Tonunda Kaybolanlar

Renklerin hayatımızdaki rolleri hakkında az çok bilgi sahibiyken, yeşilin en güzel tonlarından biri olan ‘haki’yi yanımıza alıyor, hem çarpıcı hem de pozitif bir görünüme kavuşuyoruz. Yeşil tonunun modern, yalın ve aynı zamanda çarpıcı görünümü, modası geçmeyecek trendlerin başında geliyor. Doğal dokulardan, farklı kumaş materyalleri ile karşımıza çıkan polo tişörtlerin yeşil ile uyumuna kayıtsız kalmayın.

Mavinin En Konforlu Tonları

Sakinliğin ve huzurun rengi mavi, bu yaz en sık karşılaşacağımız renklerin başında geliyor. Farklı tonları ile ister gök mavisi, ister koyu mavi ile kombinleyeceğiniz polo tişörtler ile bermuda ve pantolonlarınız günlük yaşantınızın tamamlayıcıları olacak. Kendisini sakin ve stresten uzak hissetmesini sağlayacak renk çeşitliliği, ferah bir görünüm yaratmak isteyen Cacharel erkeğinin bu yazın da vazgeçilmezi!