STİL SAHİBİ CACHAREL ERKEĞİNİN YAZ KOMBİNLERİ

Sıcak yaz günleri tüm güzelliğiyle yüzümüze gülümsüyor. Gündüzü ayrı gecesi ayrı çekicilikte olan sıcak yaz günlerinde mevsimle uyumlu kombinler görmek mümkün. Mevsimlere göre kıyafet seçmek ve her bir parça özelinde kombinler tasarlamak kimi zaman zor bir hal alabilir. Böyle durumlarda işinizi kolaylaştıracak önerilere başvurabilirsiniz. Tıpkı yazlık kıyafet tercihinde olduğu gibi… Kısa kollu tişörtlerin, birbirinden farklı şort modellerinin ve tiril tiril gömleklerin nasıl bir kombinasyon oluşturması gerektiğine karar veremiyorsanız doğru yerdesiniz. Cacharel’in her biri canlı renk ve desenlere sahip, mevsim şartlarına karşı cildinizi koruyan yazlık modelleriyle göz alıcı kombinler tasarlamak çok kolay!

Keten Erkek Gömleklerle Yaz Akşamları Ayrı Bir Güzel

Mevsime uygun kombinler tasarlarken, bilhassa yaz günlerinde, akşam davetlerini daha şık geçirmek isteyebilirsiniz. Bu durumda tercih etmeniz gereken ilk parça keten erkek gömlekleridir. Keten gömlekler, kumaş yapısı gereği sıcak havaya karşı son derece dayanıklıdır. Ciltteki teri emerek uzun süre kuru kalmanıza yardımcı olur. 

Keten gömlekler aynı zamanda birbirinden şık yaz kombini için ideal alternatifler arasında yer alır. Dilerseniz denim dilerseniz chino ya da kumaş pantolonlarla kombinleyerek birbirinden farklı görünümler elde edebilirsiniz. Son dönemin en popüler kullanımlarından olan oversize modası için comfort fit erkek gömlek modellerinden faydalanabilirsiniz. Keten ve comfort forma sahip dilediğiniz renkteki bir gömlekle jogger fit pantolon ikilisini kombinleyerek sezon dinamiklerine uygun izlenimin sahibi olabilirsiniz. Cacharel erkek keten gömlekler eğlenceli yaz akşamları için ne giyeceğinizi düşündüğünüz zamanları ortadan kaldırır. Yalnızca dakikalar içinde göz alıcı görünmenizi sağlayarak gece boyu dikkatleri üzerinize toplar. 

​Terletmeyen Doku ve Nefes Aldıran Kumaş Farkı 

 Yaz günlerinde günlük kombinler tasarlarken başvurduğunuz erkek tişört ya da alt giyim modellerinde aradığınız kriterler nelerdir? Biz sizin için yanıtlayalım: Terletmeyen doku ve nefes aldıran kumaş. 

Sıcak günlerin bunaltan etkisine karşı meydan okuyabilmek ve tüm günü rahatça geçirebilmek için günlük kıyafetlerinizin kumaş kalitesine özen göstermelisiniz. İşe pamuklu erkek tişört modelleri arasından seçimler yaparak başlayabilirsiniz. 

Acil giyinip çıkmanız gereken anlarda üzerinize geçirebileceğiniz bisiklet yaka erkek tişörtlerin hareket alanınızı kısıtlamaması için %100 pamuk kumaştan üretilmiş olması gerekir. Ya da daha şık ve casual görünmek istediğinizde kombininize ekleyeceğiniz polo yaka erkek tişörtün bir an bile rahatsız hissettirmemesi için nem emici özellik taşıması faydalıdır. Cacharel erkek tişörtler ferahlatan tasarımları ve nitelikli modelleri ile günlük kombinlerde dahi fark yaratan görünümlere imza atmanıza zemin hazırlar. 


Sıcak Havalara Özel Dikkat Çeken Seçimler

Yazlık kıyafet seçimlerinizde enerjisi ile kendine hayran bırakan özel tasarımlar görmek istiyorsanız dinamik tasarımlarımıza göz atabilirsiniz. Tişört ve gömleklerinize eşlik edecek erkek bermuda şort ya da denim pantolonlar arasından rahat kesime sahip tasarımlara bir şans vererek her bir detayıyla parlayan yaz görünümlerine sahip olabilirsiniz. 


Sadece kıyafet seçimlerinde değil yaza özel aksesuar tercihlerinde de Cacharel’in çarpıcı tasarımlarına başvurabilirsiniz. Sıcak havalara karşı koruma sağlayacak şapkalar, fonksiyonel çantalar ya da ayaklarınıza nefes aldırarak sağlıklı bir kullanım deneyimi sunan ayakkabılarla yaz aylarını hiç olmadığı kadar muazzam geçirebilirsiniz.