STİLİNİZİ OLUŞTURURKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKEN 5 KURAL

Kendinden emin ve güçlü bir stil yaratmanın formüllerinde birkaç ipucu saklı! Her kombinde size yardımcı olabilecek birkaç basit kuralla, çabasız şıklığı yakalayın. Girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsanız aşağıdaki 5 altın kuralımıza göz atın!

Vücudunuzu Tanıyın

Güçlü bir siluet, temelden başlar! İçerisinde kendinizi iyi hissettiğiniz parçalar, kendinden emin bir görünümün anahtarı. Bir parça ne kadar şık olursa olsun sizin için doğru bir seçim değilse görünümünüzün enerjisini düşürecektir. Doğru seçimler yapmanın yolu ise vücut tipinize ve ten renginize göre giyinmekten geçiyor. Trendlere uyum sağlarken vücudunuza uygun kalıp ve stilleri keşfetmek için mağazalarımızdaki stil danışmanlarımızın tavsiyelerine kulak verin.

Gardırobunuza Blazer Ceket Ekleyin

Erkek kombinlerini en iyi tamamlayan parçalardan biri: Blazer ceketler! Proporsiyonunuza uygun olarak seçtiğiniz blazer ceketlerinizi; klasik pantolon ve gömlekler ile kombinleyebileceğiniz gibi, chino pantolon ve ince trikolar ile tamamladığınızda dinamik bir görünüm de yaratabilirsiniz. Güç giyiminin kilit parçası olan Cacharel ceketlerin, klasik formların ötesindeki özgün doku ve desene sahip tasarımları ile giyinme sanatındaki başarınızı sergileyin!

Ayakkabı ve Kemerlerinizin Uyumuna Dikkat Edin

Katıldığınız davet ve özel gecelerde, yarattığınız ayakkabı-kemer birlikteliği şıklığınızın detaylarda saklı kurtarıcısı olacaktır. Çift taraflı renk ayrıcalığı ile iki farklı görünüm elde edebileceğiniz Cacharel kemerlerinizi, modern şehir erkeğinin konforu düşünülerek tasarlanan Cacharel ayakkabılarıyla birleştirerek görünümünüzü güçlendirebilirsiniz.

Tarzınıza Yeni Renkler Katın

Sık sık kullandığınız renklere bir mola vermek; kombinlerinize farklı renkler ve desenler katmak yeni stilinizin en dikkat çekici dönüşümü olacaktır.Yeniliğe açık ve keşiflerin tutkunu Cacharel erkeği için canlı renklerin enerjisini hissetmek vazgeçilmez bir his… Her türlü görünüme elegan dokunuşlar katan gömleklerinizin renklerini değiştirerek stilinizi canlandırabilirsiniz. Bu güçlü değişimde, Cacharel’in Nimes şehrinin dokularından esinlenerek hazırladığı sonbahar/kış koleksiyonundaki gömlekler en cesur takım arkadaşlarınızdan olacak!

Yeni Stiller Deneyin

Cesaret, stilin temelinde! Stilinizde yapacağınız değişiklikler, enerjinizi yükseltmekle birlikte iş hayatınızdaki, yeniliğe açık ve yaratıcı yönünüzü de vurgular. Soğuk havalarda normların dışına çıkarak, özgün stilinizi göstermenin en iyi yolu dış giyiminizde yapacağınız farklılıklardır. Sezon trendi şişme montları, takım elbiselerinizle kullanmanız, dış giyim tavrınızdaki en iddialı adımınız olacak. Ergonomik detaylar düşünülerek tasarlanan Cacharel pufa montlar sayesinde, şık bir görünümdeki saklı konforun keyfini çıkarabilirsiniz.