Takım Elbise Alırken Renk Seçimi

Takım elbise seçimi yaparken tercih edeceğiniz kombinlerin şık ve kaliteli kumaşlara sahip olmasının yanı sıra tarzınıza uyumlu renklerde olması oldukça önemlidir. Takım elbise alırken renk seçimini doğru yapmak kombininizde şıklığı yakalamanız için büyük bir avantaj sağlar. Bu nedenle takım elbise kombini oluştururken seçimi birbiriyle uyumlu renklere sahip ürünlerden yana kullanmanız doğru olacaktır. Cacharel’in şık bir kombin yapmanıza imkan verecek ürünleri arasından doğru seçimler yaparak uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz.

Siyah Takım Elbise Modelleri

Siyah takım elbiseler, erkeklerin dolaplarının klasikleşmiş kombinlerinden biridir. Tarzı ve yaşı ne olursa olsun her erkeğin dolabında en azından bir adet siyah takım elbiseye rastlama ihtimaliniz oldukça yüksektir. Tarihi oldukça eskilere dayanan takım elbise modelleri arasında en sık rastladığımız renklerden biri olan siyah asaletin ve şıklığın rengi olarak bilinir.

Hem çarpıcı hem de sade görünmek isteyenlerin favori renklerinden biri olan gri takım elbiseler de erkeklerin vazgeçemedikleri parçalardan biridir. Erkekler tarafından her kombinde sıkça tercih edilen bu renk aynı zamanda başarıyı da simgeler. Her mevsimde kullanabileceğiniz ve dilediğiniz renkte gömlek ve kravatla birlikte kombinleyebileceğiniz bir diğer renk olan lacivert takım elbise de günlük kullanım dışında özel yaşantınızda da tercih edebileceğiniz kombinlerden biridir.

Beyaz Takım Elbiselerde Özel Tasarımlar

Genellikle özel günlerde erkeklerin üzerinde görmeye alışık olduğumuz beyaz takım elbiseler, modern çağlardan beri hayatımızda olan en eski takım elbise renklerinden biridir. Amerikan filmlerinde sıkça karşımıza çıkan beyaz takım elbise modelleri şimdilerde özel günlerinde farklılık arayan erkeklerin favorisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Özel tasarım damatlık seçeneklerinden biri olan beyaz takım elbiseler, şık bir papyon veya kravatla birlikte tamamlandığında ortaya oldukça etkileyici bir görüntü çıkıyor. Damatlık modelleri arasında göze çarpan bir diğer seçenek olan bordo takım elbiseler de beyaz gömlek ve siyah papyonla birlikte özel gününüzde farklı bir havaya sahip olmanızı sağlayabilir. Genellikle slim fit kalıpta tercih edilen bu kombinler, şıklığı ve sadeliği bir arada yaşamak isteyenler için oldukça doğru bir seçenek olacaktır.

Füme takım elbiselerin de hem özel günlerde hem de günlük hayatınıza uyumlu olması sebebiyle oldukça kullanışlı bir kombin fikri olduğunu söylemek yanlış olmaz. Benzer tonlarda bir kravatla birlikte etkileyici bir görünüm yakalayabileceğiniz füme takım elbise modelleri günün her anında size eşlik edebilir.

Mavi Takım Elbiselerle Tarzınıza Güven Katın

Güveni temsil eden mavi renkte takım elbise modelleri, iş ve özel hayatınızda sizi bir adım öne çıkaracaktır. Karşınızdaki insanda pozitif bir his uyandıran mavi renk, erkeklerin iş yaşamlarında tercih ettiği renkler arasında yer almaktadır. Mavi takım elbiseler de bu nedenle son zamanlarda oldukça ilgi görmeye başlamıştır.

Kombinlerinde klasik renklerdense daha dikkat çekici renkleri tercih etmek isteyen erkekler için doğru bir seçenek olacak mavi takım elbiseler, özel hayatta da kullanıma uygun olması sebebiyle dolaplardaki yerini almıştır.

Yeşil rengin enerjisine inananlar için özel olarak hazırlanan yeşil takım elbiseler de yine kombinlerine farklılık katmak isteyen erkekler için isabetli bir tercih olabilir. Genellikle koyu yeşil rengin tercih edildiği takım elbise tasarımları sade olmalarının yanı sıra göz alıcı bir kombine de olanak sağlar. Beyaz gömlekle birlikte uyum içinde olacak yeşil takım elbiseler, özel günleriniz için de tercih edebileceğiniz etkileyici renklerden biridir.

Cacharel’in her tarza hitap eden klasik tasarımlarının yanı sıra farklılık arayan erkekler için de özel olarak hazırladığı takım elbise tasarımları bu sene sizin için şıklığa aralanan bir kapı olacak.