Takım Elbise Saat Kombini Nasıl Yapılır?

Takım elbise hem günlük olarak kullanılabilen hem özel günlerde tercih edilebilen kombinlerden olması nedeniyle erkekler için vazgeçilmez giyim ürünleri arasındadır. Günümüzde her tarza ve yaşa uygun seçeneklere sahip olan takım elbiselere ekleyebileceğiniz küçük detaylarla kombininizi zenginleştirirken tarzınıza da çarpıcı bir dokunuş yapabilirsiniz. Erkeklerin takım elbiselerini tamamlamak için olmazsa olmaz aksesuarlardan biri olan kol saatleri, gündelik ve özel günlerde kullanıma uygun olacak şekilde birçok farklı seçeneğe sahip. Cacharel’de takım elbise modellerinden zevkinize uygun olacak ürünleri tercih ederek takım elbise saat kombini oluşturabilir ve şıklığınıza zarafet katabilirsiniz.

Hangi Saat Hangi Takım Elbiseyle Takılır?

Takım elbise giydiğiniz günlerde görünümünüzü tamamlayacak aksesuarları seçerken kombininize uygun tarzda ürünleri tercih etmek doğru bir yaklaşım olacaktır. Takım elbiseye en çok yakışan aksesuarlardan biri olan kol saatlerini seçerken de temel olarak tarzınızı zenginleştirecek ürünleri tercih edebilirsiniz. Kombininizi oluşturan takım elbise ve saatin uyumlu olması için ilk olarak her ikisi için de kullanılan kumaş ve materyallerin birbirini tamamlayacak yapıda olması gerekir. Örneğin, sık rastladığımız gabardin kumaşlardan yapılan takım elbiseyi spor bir saatle kombinlemek görünümünüzü uyumsuzlaştırabilir. Erkeklerin kombin yaparken ‘’Hangi saat hangi takım elbiseyle takılır?’’ gibi sorularla zaman kaybetmemesi için her tarza uygun takım elbiseler hazırlayan Cacharel’in geniş ürün skalası sayesinde siz de tarzınıza hitap edecek ürünleri keşfedebilirsiniz.


Siyah Takım Elbise İçin Hangi Saat Uygun Olur?

Takım elbise seçerken kumaş yapısını ve rengini dikkate almak tarzınızla uyumlu bir kombin yapabilmek için oldukça önemlidir. Eğer iş hayatınızda sık sık takım elbise giymeyi tercih ediyorsanız siyah takım elbiseler size şık ve sade bir görünüm vadeder. Erkeklerin hem günlük hayatına hem de özel hayatına uyumlanabilecek kıyafetlerden biri olan siyah takım elbiseleri tamamlayacak aksesuarları seçmek de kullanım şekline göre değişim gösterebilir. Örneğin, özel bir davette giyeceğiniz fit kesim siyah takım elbise için silikon kayışlı bir kol saati tercih ederken, normal kesim siyah takım elbise için deri kayışlı modellere yönelebilirsiniz.
‘’Siyah takım elbise için hangi saat uygun olur?’’ sorusunun cevabını da yine siyah renkte deri ve çelik kayışlara sahip saatleri önererek yanıtlayabiliriz. Farklı kayış türlerine ek olarak gümüş ve altın renk kasa seçenekleri ile takım elbisenizin tarzına ve yapısına uygun olacak kombinler yapabilirsiniz.

Takım Elbiseye Göre Saat Seçimi

Takım elbiseye göre saat seçimi yapmak size daha kolay ve uyumlu bir kombin yapma şansı sunar. Takım elbisenizi tamamlayacak kol saatini seçerken saatin kombininizle tarz olarak uyumlu olması oldukça önemlidir. Örnek verecek olursak, İtalyan kesim takım elbise için seçeceğiniz saat görünümünüze uyumlu renkte deri kayışa sahip, cam ekranlı bir model olabilir. Abartısız taş eklemeleri bulunan saatler de fit kesim takım elbiseniz için doğru seçeneklerden biri olacaktır. Yaz aylarında tercih edilen kumaş türlerinden biri olan keten kumaşlı takım elbiseler için de silikon kayışlı saatleri tercih edebilirsiniz.
Deri veya çelik kayışlı saatler ise klasik takım elbiseler için daha uygun seçenekler olarak kabul edilir. Buna ek olarak saatin çap büyüklüğü de kombininizi oluştururken dikkat etmeniz gereken detaylardan biridir. Eğer o gün spor bir takım elbise tercih ettiyseniz de seçtiğiniz saatin büyüklüğünün orta veya küçük çapta olmasına özen göstermelisiniz.

Cacharel’in geniş ürün yelpazesine sahip takım elbise modelleri arasından, tarzınızı yansıtan ürünleri seçerek kombininizde şıklığı ve kaliteyi ön planda tutabilirsiniz.