TAKİP ETMENİZ GEREKEN 2019 TRENDLERİ

Moda dünyasının birçok yeni trendi, tercih ettiğimiz parçaları değiştirerek, stilimize bakış açımızı yeniden şekillendiriyor. Her sezon yeniden yazılan moda kuralları ise erkek giyimine yeni bir anlam kazandırıyor. Terzilik zaanatının modern temsilcisi Cacharel, klasik kesimleri şık parçalara dönüştürerek, 2019 trendlerinin kapılarını sizler için aralıyor.

Klasik Güç:Takım Elbise

Fransız stilini kusursuz İtalyan kesimleri ile birleştiren Cacharel, terzilikteki inceliklerini sergilediği 2019 senesinde de, gardırobunuzun başrolünü alıyor.

 

Takım elbiseler için yeni bir dönem başlıyor! Cacharel’in ikonik takım elbiseleri sezonun cesur desenleri ile harmanlayarak, alışagelmiş takım elbise anlayışına yeni bir yorum katıyor.

Hacimli Ruhlar

Keşfedin

Keşfedin

2018’in maksimalist ruhu dinginleşse de hacimli formlar hala yerini koruyor. Cacharel’in ısıyı koruyan şişme montu, akıllı ön patı sayesinde beden ölçüsünü daraltma veya esnetme imkanı sağlıyor. Tişört ile kombinlemek istediğiniz görünümünüz için fermuarı daraltabilir; kazak ile bütünleştirmek istediğiniz tarzınız için fermuarı genişletebilirsiniz.

Beyaz Denge

Alternatif renklere uygulanan beyaz tabanlar… Beyazın cool tavrı ile ofisten geceye uzanan Cacharel şıklığı!

 

Geçtiğimiz sezon trendlerinden beyaz tabanlı modeller, 2019’un da favorileri arasında. Tercihiniz konfor ve şıklıktan yanaysa Cacharel’de buluşalım!