TÜM BABALARA SEVGİLERİMİZLE…

Sonsuz fedakârlık ve koşulsuz sevgileri ile her zaman yanımızda olan babalarımızın Babalar Günü yaklaşıyor. Tüm dünyada Haziran ayında kutlanan bu anlamlı günde bizleri destekleyen, en iyi arkadaşımız olan babalarımızı mutlu etmek için pek çok kişi şimdiden hazırlıklara başladı bile. Biz de babaların zevkine ve tarzına uygun Cacharel’in birbirinden şık ve konforlu ürünleri arasından önerilerimizi sizler için hazırladık.

%100 pamuk, %100 şıklık…

%100 pamuk, %100 şıklık…

Geleneksel görünüme farklılık katan, dünyanın en iyi pamuklarından elde edilen ipliklerle üretilen Cacharel gömlekler tamamen %100 pamuktan üretilmektedir. Güncel yaka ve kalıpların yanı sıra zamana ayak uyduran farklı renk ve desen seçenekleriyle stil sahibi babaların gardırobunda yerini almak için hazırlar!

Tarz sahibi babaların vazgeçilmez aksesuarları

Tarz sahibi babaların vazgeçilmez aksesuarları

Canlı stili ile zamansız şıklık vaat eden Cacharel aksesuar koleksiyonu stil sahibi babaların görümlerini tamamlıyor. Hediye verme sanatının inceliğe dönüştüğü Cacharel aksesuarlar, babaların ofis stillerini tamamlarken günlük yaşamlarını kolaylaştırıyor.

Şıklığından ödün vermeyen babaların kombinleri deri ayakkabı ve kemerler ile tamamlanıyor.

Yazın ışıltısını üzerinizde taşıyın

Yazın ışıltısını üzerinizde taşıyın

Konfor ve rahatlık sunan tişört modelleri ile Babalar Günü’nde babanıza stilinin kurallarını koyma hakkını verebilirsiniz. Cacharel polo yaka tişört sahip olduğu pirinç örgü yaka, boyun bölgesinde strike çizgisi ve düğme patlı yapısı ile şık bir hediye tercihi olarak öne çıkmaktadır.

Kendi stilinizi yaratın

Kendi stilinizi yaratın

Hafif malzemesiyle gömlek hissiyatı sunan, %50 yün ve %50 koton karışımıyla hazırlanan Cacharel Mix & Match takım elbiselerle babanızın tarzına uygun bir takım elbise oluşturabilirsiniz.

Mix & Match ürünler hem renk hem desen çeşitliliği ile farklı kombinler hazırlama imkanı sunmanın yanı sıra “new smart” takıma yeni bir bakış açısı sunuyor. Mono yaka, çift yırtmaç ve fonksiyonel aplike torba cepli Mix & Match koleksiyonu ile babanız şıklık ve rahatlığı bir arada yaşayacak.

Her zaman ilham kaynağımız olan tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun!