“YAŞAM SANATI”

Cacharel İlkbahar & Yaz ’22 Koleksiyonu, yaşam sanatının sonsuz gücünden aldığı ilhamla siluetlere yenilikçi bir bakış sunuyor. Çağdaş sanat kodlarını Cacharel erkeğinin keşfetme arzusuyla buluşturan yeni koleksiyonu keşfetmeye hazır mısınız?

Renkli, Tutkulu ve Stil Sahibi Bir Yaşam Tasviri

Her parçasında sanata ve yaşama tutkun bir ressamın fırça izlerini taşıyan koleksiyon, çağdaş ve zamansız şehirli erkeğin stil kodlarını yeniden yorumluyor. Modern ve klasik geçişlerin bir arada harmanlandığı kreasyonda, canlılık sunan yeşil, mavi, sarı ve turuncu renklerin sıcaktan soğuğa uzanan renk harmonisiyle uyumlu bir bütünlük sağlıyor.

Sanatsal Yaklaşım


Modern ve klasik geçişlerin bir arada harmanlandığı kreasyon, çok yönlü centilmenlerin tarzına eşlik etmeye hazır. Geniş mono ve kırlangıç yakalı formalarla detaylandırılan, yün, keten ve pamuk karışımlı ceketler Cacharel’e özgü bir stil resmediyor.

Takım Oyunun Gücü: Mix & Match


Farklı alternatifler arasından en uygun bedeni seçebilme özgürlüğü sunan Cacharel, tasarım zarafetini takım oyununa da yansıtmayı başarıyor. Kumaş, desen ve renk bütünlüğü ile farklı beden ve desenlerdeki ceket ve pantolonların kombinlenebildiği Mix & Match takım elbiseler çok yönlü giyim tarzlarına eşlik ediyor.


Cacharel İlkbahar / Yaz ’22 Koleksiyonu’nu şimdi