YAZ GARDIROBUNUN FAVORİ İKİLİSİ

Her sezon dünyanın farklı kültürlerinden aldığı ilhamı koleksiyonundaki desen tasarımlarına ve kumaş seçimlerine yansıtan Cacharel ile yaz, stil sahibi bir duruşu işaret ediyor. Cacharel klasiğine dönüşen gömlekler ve bermuda şortlar, Marakeş rüzgarlarının etkisindeki yaz stiline de öncülük ediyor. Konforlu çizgileri ve modern duruşu ile seyahat gardırobunun vazgeçilmezi bu parçalara Cacharel gözüyle bakmanın tam zamanı!



Yazın Söz Sahibi Bermuda


Cacharel erkeğinin yaz gardırobunda bermuda şortların hakimiyeti göz ardı edilemez. Özel üretilen Cacharel mavisi ise bu tasarımın dikkat çekici nüansı! Bermuda şortun en önemli tamamlayıcısı keten gömleklerle yalınlığa övgü yine gündemde! Bir tişört veya gömlek ile kombine edebileceğiniz bermuda şortunuz, Cacharel erkeğinin yaz stilini kusursuzca yansıtıyor.




Marakeş’in Gömleklere Kazandırdığı Tavır


Marakeş'in kendine has iklimine en çok yakışan kumaşların başında ketenler geliyor. Serin tuşesi ve özel tonları ile bu sezon da dikkatleri üzerine toplayan keten gömlekler, istenildiğinde rahatça kıvrılıp kısalabilen kollarıyla günlük temponuza kolayca uyum sağlıyor. Dokusunun natürelliği ise keten gömleğin hafifliğinin altını çiziyor ve yazı daha konforlu bir hale getiriyor.