YAZ TATİLİNİZİN BEŞ KURTARICI PARÇASI!

Senenin yorgunluğunu atmak, kendinizle ya da sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebilmek için hayalini kurduğunuz o şahane an geldi: Yaz tatili! Tatil kadar gündemde olan ve dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise tatil boyunca giymeyi planladığınız kıyafetler... Tatil valizi oluştururken her zaman için belirli bir plan halinde olmak, kombin hazırlıklarını önceden tamamlamak kolaylık sağlar. Bu sayede valizinize ekstradan kıyafet eklemediğiniz için yükünüzü artırmamış olursunuz. Yazlık kıyafet önerileri kadar, tatil özelinde tercih edebileceğiniz tasarımlarda Cacharel farkını hissedin! Zengin detaylar ve göz alıcı çizgilerle modernize ettiğimiz modellerimizi inceleyerek siz de yaz tatilinizi kıyafet bakımından kusursuz hale getirebilirsiniz. Dilerseniz yaz tatiline gidecek olan ve kombin hazırlıklarına başlayanlar için derlediğimiz birbirinden kurtarıcı beş parçayı birlikte inceleyelim.

Erkek Tişörtler: Tatil Valizinin Joker Parçası

İçinde erkek tişört modellerinden herhangi birinin olmadığı tatil valizi düşünülemez. Tişörtler plaj ya da denizde, eğlence mekanlarında ve hatta bulunduğunuz her ortamda rahat kalmanızı sağlayacak tasarımlar arasındadır. Tatil kombinlerinin kahramanı olan erkek tişörtler tasarlayacağınız kombinlere uyum sağlayacaktır. Plajda soğuk bir şeyler içerken ve sevdiklerinizle vakit geçirirken deniz şortuyla birlikte bisiklet yaka erkek tişört kombini tasarlayabilirsiniz. Bu kombin hem oldukça zahmetsiz hem de anında toparlayan niteliğe sahiptir. Spor görünüm dışında biraz daha şık hissetmek istediğiniz an v yaka erkek tişört imdadınıza koşar. Bermuda şort, sneaker ve v yaka tişört kombinasyonu casual görünümü sayesinde şıklığınızı taçlandırır. Cacharel erkek tişörtler yaz tatillerinde kendinizi şık ve rahat hissedebileceğiniz sayısız modeli sizlerle buluşturur. 


Baskı Desenli Erkek Gömleklerle Akşam Planları Sizi Bekler

Tatil süresince sadece gündüz değil akşam aktiviteleri de bir hayli keyifli anlar kazandırır. Böyle durumlarda düz ve sıkıcı kombinler yerine enerjisi yüksek görünümler tasarlayabilirsiniz. 

Baskı desenli modeller tatil akşamları için en ideal seçimlerdir. Özellikle dinamik desenlere sahip baskı desenli erkek gömlekler hareketli kombinlerin olmazsa olmazıdır. 

Keten bir pantolon ve sıcak renklere sahip baskı desenli erkek gömlek ikilisi tatilde katılmak isteyeceğiniz akşam aktivitelerine eşlik eder. 

Keten Pantolon Rahatlığını Es Geçmeyin

Akşam gerçekleşen etkinliklerden ve rahat erkek giyimden bahsetmişken keten pantolonları es geçmek olmaz. Keten erkek pantolonlar, kumaş yapısı gereği sıcak havalara karşı dayanıklı ve rahat hareket imkanı sunan modellerdir. 

Özellikle kendinizi şık hissetmek istediğiniz anlar için keten pantolonlar kadar kurtarıcı bir parça bulmak zordur. İster gömlek ister tişört fark etmeksizin dilediğiniz tüm üst giyim ürünüyle uyum sağlayacak olan keten pantolonlar tatil valizinizde muhakkak yer almalıdır. 

Cacharel erkek pantolonlar, keten ve pamuk kumaşın karşı konulmaz hissini hayranlık uyandıran tasarımlarla buluşturur. Yaz tatilinde bile şıklığınızdan ödün vermemenizi sağlar. 

Şapkasız Bir Tatil Planı Asla Düşünülemez

Spor erkek giyim kombinlerinde şapka kullanımına sıklıkla rastlanır. Ancak güneşin bir an bile etkisini kaybetmediği tatil günlerinde şapka kullanmak istekten çok bir ihtiyaçtır. 

Güneşin zararlı ışınlarından cildinizi koruyabilmek, aynı zamanda tatil kombinlerinizi dikkat çekici biçimde tamamlamak için erkek aksesuar modelleri arasında ayrı bir yere sahip şapkalardan mutlaka yararlanın. 

Günlük Spor Ayakkabınızı Valize Eklemeyi Unutmayın

Tatil yaparken terlik ya da sandaletten başka herhangi bir ayakkabı modeline gereksinim duymayacağınızı düşünebilirsiniz. Ancak tatlı akşam gezileri ve yürüyüş yapmak istediğiniz anlarda günlük spor ayakkabınız yoksa kendinizi rahat hissetmeniz pek mümkün değildir. 

Bu sebeple aklınıza gelebilecek her an rahat kalabilmek için günlük erkek spor ayakkabınızı tatil valizinizin bir kenarına ekleyin. 

Tatil süresi boyunca rahat ve en önemlisi huzurlu olabilmek için Cacharel kalitesine sahip modellerden yararlanmayı unutmayın.