YENİ YIL, YENİ MACERALAR

Yepyeni bir yıl ve bununla birlikte gelen bir dizi deneyim... Dünyanın farklı bir yerine seyahat ediyor, yeni bir işe başlıyor veya açık havada keşif yapıyor olabilirsiniz. Yeni yılın size getirdiği şey ne olursa olsun doğru parçaları seçmek için Cacharel yanınızda!

ŞEHRİN NABZI

Ofis hayatının klasik çizgisinden sıyrılan Cacharel erkeği, sokaklarda casual bir tavra bürünüyor! Cacharel’in Mix&Match ailesinden olan desenli gömlekleri, takım elbiseler ile ciddileştirip spor parçalar ile aktifleştirmek oldukça kolay! Soğuk havalardaki koruyucularınızdan olan yünlü bomber montlar, görünümünüze şıklık katarken çok cepli yapısıyla istediğiniz fonksiyonelliğe ulaşmanızı da sağlıyor.

 

Deri detayların da eşlik ettiği, şehir gezintisinden sonra şık bir akşam yemeğine gitmeye hazır olduğunuz kombininiz ile güne başlayın!

YÜRÜYÜŞ KULÜBÜ

Kendisini doğanın kollarına bırakan Cacharel erkeği, stilinden ödün vermemeye devam ediyor. Geri toplama özelliği sayesinde diz yapmayan ve hareket özgürlüğü sağlayan denim pantolon ve sizi tekdüzelikten uzaklaştıracak zikzak desenli trikoyla tamamlanan kombininiz mükemmel yol arkadaşınız olacak!

 

Keyifli keşiflerinize eşlik edecek casual ayakkabılar sayesinde konforun tadına varabileceksiniz.

İŞ SEYAHATLERİNDEKİ KONFOR

Seyahatlerinde stilinden taviz vermeyen Cacharel erkeğinin yeni keşif rotaları düşünülerek tasarlanan takım elbise, sizi stilinizde doğadaki renk geçişlerinden ilham almaya davet ediyor. Cacharel, Nimes şehrinin dokusundan esinlenerek tasarladığı triko ve gömlekleri ile sade takım elbiselerinize istediğiniz dinamikliği katacak güçte. Kısa süreli iş gezilerinde size eşlik edecek minimal detaylara sahip evrak çantaları, her kombinize uyum sağlayabilecek fonksiyonellikte.