YENİ YILDA TARZINIZI CACHAREL İLE DEĞİŞTİRİN!

Yeni yıl, yepyeni umutlarla birlikte geliyor. Herkesin kendini yenilemek istediği bu yılda Cacharel, değişime stilinizle başlamanızı öneriyor. Gardırobunuzda yapacağınız ufak dokunuşlar sayesinde bu yıla bambaşka biri olarak başlayabilirsiniz!

Yeni yılda ofis şıklığınızla dikkat çekmenin en özgün görünümü, Cacharel’in elegan ve sofistike detaylar taşıyan takım elbiselerinden geçiyor. Trikolar veya sade; desenli bir gömlek ile tamamladığınız takım elbiseler ile İtalyan stilini görünümlerinize taşıyabilirsiniz. Sezon trendlerinden koruyucu kürklü yaka uzun paltolar ile tamamladığınız kombininiz aynı zamanda mevsimsel beklentilerinizi de karşılıyor. Aksesuarlarda incelikli yaklaşıma sahip olan Cacharel deri eldivenleri ile de seçkin dokunuşlar kazandırılmış bir stile ulaşabilirsiniz.

Hafta sonuna sportif bir dokunuş… Doğa özlemini hayatın her alanında hisseden şehirdeki Cacharel erkeği, tişört tercihini soyut baskılı haki rengi tişörtten yana kullanıyor. Bileği lastikli, diz izi yapmayan ve esneyen eşofman sayesinde soğuktan korunurken konforlu bir hafta sonu stilinin keyfini sürebilirsiniz. Daha konforlu bir stil oluşturmak için ise kapüşonlu üstleri kruvaze ceketlerle tamamlayabilir; şişme montları kumaş pantolonlar ile kombinleyebilirsiniz.

Hem şık hem de spor görünmeyi tercih ediyorsanız, bu stil tam size göre! Denim bir pantolon ile tamamlayacağınız yenilikçi bir anlayışla hazırlanan kürk detaylı deri mont, tıpkı günümüz şehir yaşamının yansıması gibi: Modern ve klasik… Mavi rengindeki triko ise görünümünüzü dinginleştirirken, aksesuar tercihinizde kullanacağınız deri çanta iddianızı korumanızda yardımcı olacak!