Yeşilin En Sevilen Tonları

Yaş ve cinsiyet fark etmeksizin herkesin en sevdiği renklerin başında gelen yeşil, kombinlere kattığı doğal ve etkileyici havayla özellikle erkeklerin vazgeçemediği renklerin başında geliyor. Evrensel renklerden biri olan yeşil renk, erkeklerin hem yaz hem de kış aylarında dolaplarında aranan renklerinden biri olarak dikkat çekiyor. Her tarza ve kombine yakışan bu renk su yeşili, haki, mint ve limon yeşili gibi tonlarda kıyafetlerin tasarımlarına farklılık katarak kombinleri ilgi çekici kılıyor. Eğer siz de doğanın bize armağan ettiği eşsiz renklerden biri olan yeşilin en sevilen tonlarını dolabınızda görmek istiyorsanız Cacharel’in ürünleri içerisinden seçim yapabilir ve natürelliği kombinlerinize yansıtabilirsiniz.

Yeşil Gömlek Modellerini Keşfedin

Erkeklerin sık kullandıkları giyim ürünlerinin başında gelen gömlekler, yapıları ve kalıplarının yanı sıra desen ve renkleriyle de ön plana çıkıyor. Moda teknolojisinin gelişmesiyle birlikte birçok farklı kumaştan ve renkten üretilen gömlekler arasında yeşil gömlek modelleri  son yıllarda oldukça revaçta. Açık tonları yaz ve bahar aylarında, koyu tonları ise genellikle kış aylarında tercih edilen yeşil gömlekler her ne tarzda olsun erkeklerin dolaplarında klasik parçalar olarak yerlerini korumaya devam ediyor.

Yeşil Montlarla Doğallığa Zarafet Katın

Kış aylarında koyu renkleri giymeyi tercih eden biriyseniz sizin için en doğru renkte mont yeşilin koyu tonlarına sahip modeller olacaktır. Erkeklerin dış giyim ürünlerinde tercih ettiği renklerden olan asker yeşili ve haki gibi yeşilin koyu tonlarını barındıran renkler sizi zarafet ve şıklıkla buluşturur. Soğuk havalarda kombinlerin vazgeçilmezi olan şişme mont modellerine çok yakışan yeşil renk kombininize yenilik ve modern bir görünüm kazandırır. Koyu renk bir pantolon ve sweatshirt’le birlikte kombinleyebileceğiniz yeşil şişme mont hem bedeninizi soğuktan korur hem de görünümünüze doğallık katar.


Kapitone montla uyum içerisinde olan haki rengi de kendinizi daha şık ve uyumlu hissetmek istediğiniz günlerde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Haki renkte farklı modelde birçok kaban modeli de bulabileceğiniz Cacharel’in erkekler için özel olarak hazırlanan yeşil mont modellerini hemen şimdi keşfedebilirsiniz.

Yeşil Ceketlerde Farklı Tonlar

Erkeklerin günlük ve özel kombinlerini oluşturan önemli parçalardan biri olan ceketler, birçok farklı desen, renk, kalıp ve tasarımla her mevsimde kullanım olanağı sunar. Kalın yapılı kumaşları kış aylarında, daha ince ve yazlık kumaşları ise sıcak havalarda kullanabileceğiniz ceketler renk ve desen açısından da farklı kombinler yaratmanıza yardımcı olur. Bu renkler arasında dikkat çeken yeşil renk özellikle slim fit ceketlerde en sık rastlanan renklerin başında geliyor.


Yeşilin tonlarının kareli desenlerle buluştuğu tasarımların yanı sıra yazlık ve kışlık olarak tercih edebileceğiniz farklı kumaşlara sahip ceketler de erkekler tarafından oldukça ilgi görüyor. Slim, standart ve regular gibi farklı kalıplarda yeşilin tonlarını bulabileceğiniz tasarımlar beden şekliniz ne olursa olsun size uyum sağlayarak dolabınızın yıldız parçalarından biri haline gelir.


Cacharel’in yeşilin her tonuna yer verdiği ceket tasarımlarıyla siz de her mevsim yeşilin doğal ışıltısını üzerinizde taşıyabilirsiniz.