Yılbaşı Kutlamaları İçin Stil Rehberi

Heyecanla beklenen yılbaşı gecesi için geri sayım başladı. Evde geçirilecek samimi kutlamalardan şık davetlere kadar, yeni başlangıçlara adım atacağınız 2020’nin ilk saatlerinde size eşlik edecek parçaları bulmak için Cacharel Sonbahar/Kış Koleksiyonu’na göz atabilirsiniz.

ZARİF EV SAHİBİ CACHAREL YELEK

ZARİF EV SAHİBİ CACHAREL YELEK

Yeni yılı yakın arkadaşlarınızdan oluşan ufak bir grupla evde karşılıyorsanız rahat ve kolay kombinlenebilen parçaları listenize ekleyin. Şık bir gömleğin üstüne giydiğiniz Cacharel yelek,heyecanınızı sakin bir dille yansıtacaktır. Chino veya denim pantolon birlikteliğinden faydalanmanız ise sade bir yılbaşı stili için yerinde seçim olacaktır.

GECENİN DİKKAT ÇEKENİ CACHAREL GÖMLEK

GECENİN DİKKAT ÇEKENİ CACHAREL GÖMLEK

İster ofis partisine katılıyor olun, ister bir mekandaki etkinliğe gidiyor olun, herkesin özenle giyindiği bir gecede dikkat çekici olmak için cesur seçimler yapmaktan korkmayın. İçinizdeki enerjinin size yol göstermesine izin verin ve doğal taş desenlerinden esinlenen Cacharel gömlek ile geceye dikkat çeken bir iz bırakın.

DAVETLERİN ASİL KONUĞU CACHAREL TAKIM ELBİSE VE SMOKİN

DAVETLERİN ASİL KONUĞU CACHAREL TAKIM ELBİSE VE SMOKİN

Eğer yılbaşı planlarınız arasında şık davetler yer alıyorsa seçiminizi bedenini kendi vücut tipinize göre seçebileceğiniz Cacharel Mix&Match takım elbiselerden yana yapabilirsiniz. Unutmayın ki bir takım elbisedeki en önemli şey vücudunuza tam oturmasıdır, buna göre alınmış doğru bir takım elbise sizi bir adım öne çıkaracaktır. Klasiğin eleganlığını daha da yoğun sergilemek isteyenlere ise modası asla geçmeyecek, her zaman bir erkeğin giyebileceği en iddialı parçalardan olacak olan Cacharel smokin öneriyoruz.